Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Zon van de nacht – Jerrad Hoff

IJzersterke thriller

De romans van Hoff heb ik met enorm veel plezier gelezen en nu waren de thrillers aan de beurt. Opnieuw ben ik enorm onder de indruk van de fantastische schrijfstijl van deze schrijver en kan ik niet anders dan vijf sterren geven!

Als een jonge vrouw door een auto-ongeluk haar geheugen kwijt raakt, probeert zij een nieuw bestaan op te bouwen in een dorp in Idaho. Zij heeft echter steeds gruwelijke nachtmerries en verbaasd zich zelf over haar vreselijke gedachten en daden.  De mooie lieve Madeline Dawson, zoals zij genoemd wordt, lijkt toch een vreselijke verleden te hebben.

Zij neemt een privé detective in handen om uit te zoeken wie zij daadwerkelijk is. Als deze man dood aangetroffen wordt, weet zij dat ze in gevaar is en dat zij zelf op onderzoek uit moet gaan.

Als echte thriller fanaat is dit wel een topper. Alles zit er in. Sterke personages, mooie vrouwen, heel veel spanning en soms wel hele gruwelijke scenes. Een echte pageturner die je in een ruk uitleest.

Madeline is een intrigerende en sterke vrouw. Zij wordt enorm goed uitgewerkt door Hoff. In het begin van het verhaal is zij een innemende vrouw die op zoek is naar haar verleden, maar later in het boek kan zij ook keihard zijn en moorden alsof het niets is. Je voelt haar sterke emoties en ziet haar lopen op die prachtige stiletto’s.

Bij het dichtslaan van dit boek wil je maar één ding; gauw doorgaan met deel twee van deze spannende serie over Madeline Dawson.

Dit zou trouwens ook heel goed materiaal zijn voor een Netflix serie.

 

Titel: zon van de nacht
Auteur: Jerrad Hoff
Uitgever: JHB
Aantal pagina’s: 367

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.