Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Weg van ons – Anne May

Hartstocht deel 3.  

In het laatste deel van de hartstocht serie gaan de hoofdpersonen Guusje en Mees meer hun eigen weg. Guusje gaat een prachtige muzikale tour maken in Amerika en Mees is teruggegaan naar Nederland voor zijn vader. Hij is ontzettend ongelukkig en het lukt hem niet alles weer op een rijtje te krijgen. Gelukkig ontmoet hij Eden en Maddy die hem bijstaan en te hulp schieten. 

In dit deel krijg je nog meer inzicht in de worsteling van Mees. Hij gaat zich meer uitspreken en stelt zich open naar zijn vrienden.

In deel 1 van deze trilogie begon het voorzichtig met twee mooie personages die je gaandeweg steeds beter leerde kennen. In deel 2 ging het verhaal al steeds dieper in op hun verleden en emoties en wat een prachtige grand finale is deel 3 geworden. 

Doordat May de ik-vorm gebruikt brengt dit de personages nog dichterbij en huil en lach je met hen mee.

Deze reeks heeft mij echt geraakt en heb ik met ontzettend veel plezier gelezen. Het verhaal begon luchtig maar kreeg gaandeweg steeds meer diepgang en er kwamen behoorlijke pittige onderwerpen ter sprake. Heel bijzonder hoe ik deze wandeling met Guusje en Mees mocht meebeleven.

Titel: Weg van ons.
Auteur: Anne May
Uitgever: Zomerenkeuning
Aantal pagina’s: 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.