Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Weg van jou – Anne May

Hartstocht deel 2.  

In dit tweede deel gaan wij verder waar deel 1 gestopt is. Guusje en Mees die met een oude kever naar Italië zijn gereisd, besluiten om elk 10 dagen met een ander mee te reizen. Guusje is zangeres en zal een tour door Italië doen met de eigenzinnige muzikant Roux en Mees zal met Davide op een culinaire reis gaan. Ze zullen elkaar na die tijd weer tegenkomen en verder reizen met elkaar. Je voelt dat er liefde in de lucht zit, maar zullen ze dit ook uitspreken naar elkaar.

Ook  dit deel van de trilogie wordt weer gevuld met veel dialogen en heden en verleden lopen wederom door elkaar. Mees en Guusje zijn om en om aan het woord. Zij gaan in dit deel meer hun eigen weg, maar komen elkaar ook steeds weer tegen.

De personages worden dieper uitgewerkt en je merkt dat bij zowel Guusje als Mees onzekerheid een grote rol speelt. Zij zijn in hun jeugd eenzaam geweest en hebben een groot verdriet wat ze met zich mee dragen. 

Mees heeft een groot geheim voor Guusje en durft dit toch niet uit te spreken. Hij wil zo graag dat zij gelukkig is en haar vleugels kan uitslaan. Maar wat wil Guusje zelf?

Het verhaal is aan het eind van dit deel nog niet afgerond en ik wil zo graag dat het goed komt met beide personages dat ik deel 3 er gelijk achteraan wil lezen.

Titel: Weg van jou.
Auteur: Anne May
Uitgever: Zomerenkeuning
Aantal pagina’s: 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.