Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Waar de wolken eindigen – Jerrad Hoff

“Twee vrouwen met een verleden en een onstilbare wraakzucht.”

Wederom heb ik een gruwelijk goede thriller gelezen van Hoff. 

Gruwelijk omdat deze waanzinnig goed geschreven is, maar ook een hartverscheurend en heftig verhaal blijkt te zijn.

In dit boek maken we kennis met Roma, een bloedmooie maar ook steenrijke vrouw die de Amerikaanse filmindustrie wil veranderen en door middel van geld en chantage verschillende bedrijven overneemt. 

Daarnaast komt Morgan op het toneel. Zij woont in Los Angeles en probeert allerlei bekende mensen uit de filmindustrie met sex te verleiden.

Beide dames lijken uit te zijn op wraak maar waarom? Voordat je hier achterkomt ben je al ver in het boek. Een constante spanning maakt dat je niet anders kunt dan doorlezen. En dat is ook verstandig, want er komen, met name in het begin van het boek, veel verschillende namen voor. Je moet er dus goed bijblijven.

Jerrad weet de personages geweldig neer te zetten. De schuingedrukte hoofdstukken gaan over de jeugd van Roma en hierdoor krijg je begrip voor de wraak die zij wil nemen.  Alleen duurt het nog tot de laatste hoofdstukken voor je ontdekt hoe het nu echt zit met Roma en Morgan. Nadat ik het boek had dichtgeslagen moest ik echt even bijkomen van dit verhaal.

Dat Jerrad kon schrijven dat wist ik al, maar hij blijft zich zelf overtreffen met nog betere boeken. Ik kan niet anders dan dit boek 5 sterren geven.

Titel: Waar de wolken eindigen
Auteur: Jerrad Hoff
Uitgever: JHB
Aantal pagina’s: 354

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.