Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Vlieg met me mee – Annette van Zuijlekom

De liefde heeft een eigen vluchtroute voor Piloot Adam en stewardess Sasha.  

Adam van Zuiderveen is piloot bij Amsterdam Airlines. Hij woont midden in Amsterdam en heeft een fijne vriendengroep. Hij is helaas alleen nog vrijgezel en heeft ook bijna geen tijd om een serieuze relatie aan te gaan.

Zijn vrienden snappen er niets van want hij is dagelijks omringt door mooie stewardessen. Maar Adam is heel strikt: hij houdt werk en privé gescheiden.

Sasha Kalani is stewardess bij Amsterdam Airlines maar dat weet Adam niet als hij haar voor het eerst ontmoet.  Hij wil een afspraak met haar maken maar dan ontdekt hij dat zij ook bij Amsterdam Airlines werkt. Dit kan dus nooit wat worden. Zij vrienden vinden dit belachelijk en proberen hem te helpen. Maar of dat zo’n goed idee is?

Deze feelgood roman met een charmante piloot en een sprankelende stewardess is simpelweg genieten geblazen. Annette heeft de personages op een aangename manier neergezet, waardoor ze steeds meer tot leven komen. Je krijgt inzicht in waarom Adam zo vastberaden is om zijn werk en privéleven gescheiden te houden. Je leert een aantal zaken over zijn verleden kennen en hierdoor krijg je ook meer begrip voor zijn keuzes. Daarnaast leer je de hartelijke familie van Sasha kennen, die haar op alle fronten steunt.

De schrijfster hanteert een vlotte en toegankelijke schrijfstijl. Ze neemt je mee op reis naar diverse bestemmingen, terwijl de hoofdpersonages diverse emoties ervaren en het verhaal zich steeds verder ontvouwt.

Deze vrolijke feelgood vol humor mooie bestemmingen en fijne vriendschappen is zeker het lezen waard.

Titel: Vlieg met me mee
Auteur: Annette van Zuijlekom – de Zeeuw
Uitgever: Zara4books

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.