Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Bitterzoet – Stephanie van der Pol

Het schrijversdebuut van Stephanie dompelt je gelijk onder in een heerlijke verfrissende feelgood.  

Eva is een succesvolle carrièrevrouw. Ze beheert de sales bij Ocean View, een bedrijf dat luxe jachten bouwt. Samen met haar collega de knappe Daan vormen ze een onverslaanbaar duo en sluiten ze de ene na de andere deal. Maar wanneer Eva terugkeert van een succesvolle zakenreis, staat er een verrassing uit haar verleden op haar stoep te wachten. Zij probeert dit allemaal geheim te houden maar alles dreigt uit de hand te lopen.

De schrijfstijl van de Stephanie is licht en verfrissend met goed en herkenbaar beschreven emoties. De dialogen zijn zo levendig en gevat dat je er soms gewoon om moet lachen. Omdat er maar een paar karakters de hoofdrol spelen leer je ze vrij snel goed kennen en voel je mee met de worsteling van Eva. Zij moet zich in allerlei bochten wringen om de schijn op te houden.

Hoewel het een novelle is en er best veel gebeurtenissen plaatsvinden in een korte tijd, is het verhaal zeker boeiend en heeft de schrijfster het mooi afgerond.

Dus zet een kopje thee, nestel je op de bank en laat je meeslepen door dit originele verhaal dat je gegarandeerd een goed gevoel zal geven.

Titel: Bitterzoet
Auteurs: Stephanie van der Pol
Uitgever: De Verhalenfabriek

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.