Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Vleugje salie, korreltje zout – Amélie Storms

Van populaire blogger naar kruidenvrouwtje in Frankrijk.

Als Nadia door haar zus live gefilmd wordt terwijl zij een enorme misser maakt, valt de wereld over haar heen. Zij is namelijk een bekende vlogger en iedereen vindt wel iets van haar.

Om alle negatieve publiciteit te ontlopen vlucht zij naar het huis van haar overleden oma in Frankrijk om rust te vinden. Haar lieve oma die alle tijd voor haar had en haar leerde over de kruiden in de grote tuin. In het tuinhuis vindt zij het medicijnboek van haar oma en gaat daar langzaam mee aan de slag. Maar dan komen de vragen naar boven. Wil zij nog wel het drukke leven van een vlogger of wil zij liever in de voetsporen van haar oma treden?

Deze novelle is een heerlijke tussendoor die je meeneemt naar het Franse platteland en de heerlijke geurende kruidentuin. Al lezend ruik je de lavendel, de salie en de tijm. Je ziet de laatjes vol met genezende kruiden die klaar staan om gebruikt te worden in de vijzel.

Gelukkig is er ook een flinke vleug romantiek en daardoor een hartverwarmend en kruidig verhaal wat door iedereen feelgood liefhebber gelezen moet worden.

Titel: Vleugje Salie, Korreltje zout
Auteur: Amélie Storms
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.