Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Verloofd in Zoutelande – Marli Elisa

Vrolijke afsluiter van een serie met humor. 

Ook het derde deel van de serie  “Sterre’s zomer” staat weer bol van de romantiek en de humor.

Sterre krijgt een huwelijksaanzoek van haar vriend Daan en is helemaal gelukkig. Maar helaas speelt er op de achtergrond nog steeds de leugen die zij maar niet durft uit te spreken.

Verder zijn daar ook nog de zorgen voor haar lieve, maar dementerende oma die haar niet loslaten. Er moet dus nog wel het een en andere gebeuren in dit laatste deel.

Marli Elisa weet er weer een prachtig en vrolijke novelle van te maken. Het verhaal is vlot te lezen en je gaat je nog meer binden aan de leuke personages. De chaos in het leven van Sterre is zo goed in beeld gebracht dat je bang bent dat het niet erger kan. Gaat zij er ooit nog uitkomen zonder te veel kleerscheuren? 

Dit verhaal is ook prima alleen te lezen maar nog leuker is het om van de hele serie “Sterre’s zomer” te genieten. Dus ben je dol op vrolijke feelgood met liefdevolle diepgang dan is dit zeker een aanrader.

Titel: Verloofd in Zoutelande
Auteur: Marli Elisa
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.