Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Bella Eliá – Linda Babel

Een kattenpensioen in Griekenland.   

Een feelgood novelle waarbij ook katten een hoofdrol spelen dat moet wel een fijn verhaal worden. En niets bleek minder waar. Het werd een mooie trip naar Griekenland. 

Julia en Cleo besluiten om in Kreta een leuk huis te kopen en daar een kattenopvang te beginnen. Bij aankomst blijkt het gekochte huis een verwaarloosd pand te zijn. De dames gaan op zoek naar een baan en sponsors om hun droom toch waar te maken. 

Julia ontmoet de nukkige griek Andreas. Hij helpt haar aan een baantje en lijkt langzaam ook te ontdooien.

Zal het de dames lukken om de kattenopvang te realiseren en de katten een mooi thuis te geven?

Hoewel het verhaal kort is weet de schrijfster je al heel snel mee te nemen in het warme Griekenland en zie je de hele setting zo voor je. De karakters zijn twee leuke meiden waarmee je je gelijk verbonden voelt.  Maar ook de nukkige Andreas kan toch nooit zo boos zijn als hij zich voordoet, want  zijn familie is zo hartelijk en gezellig die sluit je gelijk in je hart.

De schrijfstijl  van Linda is ontspannend en lees heerlijk weg, het is gewoon jammer dat het verhaal maar zo kort is.

Titel: Bella Elià
Auteur: Linda Babel
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.