Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

verliefd in Parijs – Marli Elisa

Verwarring en romantiek in Parijs.  

Ook deel twee van de feelgoodreeks “Sterre”s Zomer” is weer echt genieten. 

Het verhaal gaat gewoon verder waar deel één geëindigd is.

De lieve onhandige Sterre heeft haar nieuwe liefde Daan nog steeds niet durven te vertellen dat zij van beroep helemaal geen air-mixer is. 

Tot overmaat van ramp vindt Daan tickets voor een tripje Parijs die eigenlijk bedoeld zijn voor Sterre en haar vriendin Mickey. Onhandige Sterre durft er niets van te zeggen en zo gaan ze ineens met zijn drieën naar Parijs. 

Gaandeweg leer je de hoofdpersonage Sterre steeds beter kennen. Ook de karakters om haar heen krijgen meer body in dit verhaal. Haar vriendin Mickey die haar zo graag een fijn weekend in Parijs wil bezorgen en ook Daan waarbij ze zich fijn voelt en bij wie zij mag zijn wie zij echt is.

Maar o die leugens blijven maar in de weg zitten.

Marli Elisa heeft een leuke en grappige schrijfstijl en weet de setting van het verhaal gezellig te beschrijven. Je wandelt toch zo met het groepje mee door het romantische Parijs. 

Ook dit verhaal heeft een heerlijk feelgood einde en doet mij uitzien naar het derde deel: “Verloofd in Zoutelande”.

Titel: Verliefd in Parijs
Auteur: Marli Elisa
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.