Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Single op Koningsdag – Marli Elisa

Feelgood vol humor.  

In dit eerste deel van de serie ”Sterre’s zomer” leren we de boekenwurm Sterre kennen. Er is net een einde gekomen aan haar relatie met Stijn en haar vriendin heeft haar meegenomen om eens lekker los te gaan op Koningsdag. Dan ontmoet Sterre en wel heel leuke man. Maar in haar enthousiasme is zijn niet helemaal eerlijk tegen hem en de leugens stapelen zich langzaam op. Misschien is uitgaan toch niets voor haar en moet zij maar weer snel terug kruipen in dat lekker boek?

ik wilde eigenlijk wachten tot Koningsdag met het lezen van deze novelle, maar het zag er zo vrolijk uit dat ik het niet kon laten. En gelukkig maar, want ik werd er helemaal vrolijk van. 

Gelijk het eerste hoofdstuk moest ik al hardop lachen om de humor die de schrijfster eigenlijk het hele boek door gebruikt.

Het is denk ik wel de grappigste novelle aller tijden.

Ik kon ook erg genieten van Sterre die een wat onhandige maar echte boekenwurm is en soms moeite heeft om bij zich zelf te blijven. 

Marli Elisa weet de fijne karakters zo prettig te beschrijven dat je echt van de hoofdpersoon en ook van haar lieve wijze oma gaat houden. Sterre is onhandig, maar ook eerlijk en lief.

Ik kan niet wachten om door te gaan met deel twee: “Verliefd in Parijs”

Titel: Single op Koningsdag
Auteur: Marli Elisa
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.