Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Verkeerde plaats verkeerde moment – Gillian McAllister

Kan de moord voorkomen worden?

In de nacht dat de wintertijd ingaat staat Jen te wachten tot haar zeventienjarige zoon Todd thuiskomt. Dan voltrekt zich voor haar ogen een waar drama. In een fractie van een seconde ziet zij dat haar zoon een vreemde man neersteekt en vermoord. Todd wordt gearresteerd en zal in de gevangenis belanden.

Als Jen na het bezoek aan het politie bureau naar huis gaat valt zij uiteindelijk in een rusteloze slaap maar als zij de volgende ochtend wakker wordt… is het gisteren. De moord heeft dus nog niet plaatsgevonden. Na elke dag gaat zij meer terug in de tijd. Kan zij het raadsel oplossen en kan zij voorkomen dat haar zoon deze moord zal plegen?

De hoofdpersonen worden diep uitgewerkt. Jen en haar man Kelly en ook zoon Todd leer je kennen en hun relatie tot elkaar. De diepe liefde die Jen voor haar zoon heeft en haar gevoel van falen in haar moeder zijn. Is Todd daarom een moordenaar geworden? Hoe verder je teruggaat in de tijd hoe meer je het gezin leert kennen en zal begrijpen.

Ik vond dit een ontzettend boeiend geschreven boek. Een origineel verhaal wat door de schrijfster ook fantastisch is uitgewerkt. Het verhaal is spannend en er wordt steeds een heel klein tipje van de sluier opgelicht. Je wordt ook bij elke dag die meer teruggaat in de tijd meer op het verkeerde been gezet. Wie is nu slecht en wie is nu goed?

Verkeerde plaats verkeerde moment is een meesterlijk geschreven thriller.

Dank je wel @awbruna en @uitgeverijcargo voor die recensie-exemplaar.

 

Titel: Verkeerde plaats verkeerde moment
Auteur: Gillian Mc Allister
Uitgever: AWBruna

Aantal pagina’s: 352

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.