Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Singlereis – Inge van Prooijen

Warme feelgood

Er wordt mij een novelle beloofd om te ontsnappen aan de lange, gure winterdagen. Even onderdompelen in het prachtige Zuid-Afrika helemaal in mijn eentje. Nou dat klinkt natuurlijk heel goed dus ik ben heel benieuwd naar dit verhaal.

Omdat haar vriendinnen Lena en Sophie het maar niet kunnen laten om Coco te koppelen aan een leuke jongen, bedenkt Coco een heel slim plan. Zij boekt een groepsreis naar Zuid-Afrika speciaal voor singles. Haar vriendinnen moeten beloven om tot die tijd geen koppelpoging meer te ondernemen.

De vriendinnen stemmen toe en Coco staat een mooie vakantie te wachten. Niet om opnieuw de liefde te vinden, maar gewoon even relaxen en misschien een leuke vriendschap op te doen.

Tijdens het goed uitgewerkte verhaal met fijne personages, lees je dat Coco toch wel heel erg gekwetst is en daardoor niet meer gelooft in de ware liefde. Gelukkig zijn er ook andere leuke singles mee op deze actieve reis door Afrika.

De schrijfster weet ook het land op een prachtige manier te omschrijven. Ik zou eerlijke gezegd ook wel zo’n singlereis willen maken met zo’n charmante chauffeur.

Titel: Singlereis
Auteur: Inge van Prooijen
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.