Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Luister naar mij – Tess Gerritsen

Een nieuwe zaak voor Jan en Maura.

Ik ben een enorme fan van Tess en vind haar boeken over Jane en Maura echt fantastisch. Ook dit boek was voor mij weer een topper!

Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles onderzoeken de gruwelijke moord op Sofia Suarez, een verpleegster die enorm geliefd was bij haar buren en collega’s. De moord lijkt een zinloze daad van geweld tot Jane erachter komt dat Sofia de dagen voor haar dood meerdere telefoontjes pleegde naar wegwerptelefoons. Had ze iets te verbergen?

Ik vond het geweldig dat Angela, de moeder van Jane, nu een van de hoofdpersonen werd in het verhaal. Met name haar hoofdstukken waren vol humor en een genot om te lezen. In dit boek valt op dat Jane en zeker Maura minder aan bod komen. Maar dat stoorde mij niet.

De schrijfstijl van Tess Gerritsen is vlot en met korte hoofdstukken waardoor de snelheid er in blijft. De twee verhaallijnen zijn prettig te volgen en ik kon de aandacht er goed bijhouden. Uiteindelijk valt alles in elkaar en weet Rizzoli met een beetje “hulp” van moeder ook deze zaak weer goed op te lossen.

Titel: Luister naar mij
Auteur: Tess Gerritsen
Uitgever: The house of books
Aantal pagina’s: 320

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.