Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Reünie in Toscane

In dit vrolijke boek met zonnige cover leer je de zes vriendinnen Chloe, Tanja, Baukje, Fenna, Susan en Anouk kennen.

Nadat zij hebben meegedaan aan een beeldhouwcursus in Italië zijn ze allemaal weer naar hun eigen leven terug gegaan maar het contact blijft en groeit.

In het eerste hoofdstuk worden alle dames kort voorgesteld. Je moet even goed opletten, maar omdat de namen ook boven de tekst staan, weet je al heel snel wie de verschillende personages zijn en waar ze zich in het leven bevinden.

In de daarop volgende hoofdstukken wordt dieper ingegaan op het leven van de verschillende hoofdpersonen. Zoals bij een echte feelgood roman is er genoeg liefde, passie en vriendschap. Daarnaast komen ook diepere onderwerpen aan bod als: ontrouw, zwangerschap, ziekte, rouw en verdriet. Gelukkig is er altijd de goede raad van een van de vriendinnen.

Als de dames dan daadwerkelijk bij elkaar komen in Toscane voor een mooie bruiloft, gaat dat wij mij betreft een beetje snel. Het boek speelt zich meer af in Nederland dan dat de titel doet vermoeden.

Heel leuk vond ik dat er ook een oudere vriendin genaamd Sarah, meespeelt in dit verhaal.
Een sympathiek en vlot geschreven boek waarin je vast herkenning zult vinden.


Titel: Reünie in Toscane
Auteur: Annemartien Berkelaar
Uitgever: Zomerenkeuning
Aantal pagina’s: 256

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.