Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Oppas gezocht – Sabine Zwaan

Krijgt Sophie de kinderen in het gareel?   

In het hartverwarmende verhaal van “Oppas Gezocht” zien we Sophie, een jonge vrouw die in één dag haar vriend, werk en huis verliest. Wanhopig op zoek naar een uitweg uit haar benarde situatie, komt ze voor een opwindend aanbod te staan dat haar leven voorgoed zal veranderen. Elke maand een royaal bedrag op haar rekening en een gratis verblijfplaats, op voorwaarde dat ze de nieuwe kinderjuffrouw wordt van de welgestelde familie Clarke. Maar achter deze ogenschijnlijk perfecte regeling schuilen enkele uitdagingen, waaronder de reputatie van de kinderen als ‘oppasverslinders’.

Sophie stapt vol goede moed in haar nieuwe rol, ondanks haar eigen bedenkingen over haar vermogen om met kinderen om te gaan. Maar wat volgt is een grappig en lief verhaal, waarbij Sophie met haar liefdevolle en enthousiaste benadering langzaam maar zeker het vertrouwen van de kinderen wint. Ondanks haar onhandigheid weet ze met haar oprechte betrokkenheid en vastberadenheid precies de juiste snaar te raken, en al snel bloeit er een bijzondere band tussen hen op.

Schrijfster Sabine weet met haar vlotte en humoristische schrijfstijl je moeiteloos mee te slepen. Haar levendige personages, vooral de kinderen, worden op een uiterst realistische en aansprekende manier neergezet. Elk personage heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en worstelingen, waardoor je als lezer echt met ze kunt meeleven.

Dit boek is een hartverwarmende vertelling die je meeneemt op een reis vol emoties, humor en onverwachte wendingen. Terwijl je bladzijde na bladzijde omslaat, zul je merken dat je steeds meer verweven raakt met het verhaal en de personages. Het is een boek waar ik erg van genoten heb.

Kortom, “Oppas Gezocht” is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een feelgood verhaal met diepgang, humor en een vleugje romantiek.

Titel: Oppas gezocht
Auteurs: Sabine Zwaan
Uitgever: Kabook publishing
Aantal pagina’s: 300

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.