Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Het verhaal van je leven. 

Nora Hamilton is een scenarioschrijver van romantische films en schrijft het ene na het andere feelgood script. Ze heeft een fijn bestaan met man en twee jonge kinderen. Maar dan vertrekt haar man plotseling en moet ze toch haar verhaal kwijt. Ze schrijft het beste script tot nu toe en er wordt zelfs een Hollywood film van gemaakt. Omdat zij op een prachtige lokatie woont, zullen ze ook stukjes film maken op haar terrein. Zo ontmoet zij de knappe acteur Leo Vance. Zij krijgen een goede band en ook de kinderen kunnen het prima vinden met Leo. Maar dan moet hij toch weer terug naar huis voor zijn volgende film.

Van dit verhaal heb ik echt genoten. De personages voelen zo levensecht aan, dat je al heel snel in het verhaal een band met hen krijgt. De chemie tussen Nora en Leo groeit gestaag, en bij elke bladzijde had ik een glimlach op mijn gezicht.

In de meeslepende pen van Monaghan, met haar beeldende, levendige en humoristische schrijfstijl, stap je volledig in de wereld van Nora, een vrouw die haar weg baant na een moeilijke scheiding, en Leo, een knappe acteur die het ware leven nog moet ontdekken. Alles lijkt voor Leo vanzelfsprekend te zijn, terwijl Nora heeft moeten vechten voor een goed bestaan na haar scheiding. Maar met de nodige dosis humor leert Leo alledaagse dingen als boodschappen doen en koken.

Leo is echter wel een groot acteertalent en kan het zoontje van Nora weer helpen met zijn toneelstuk op school. Waar ook alle moeder op school dan weer heel blij mee zijn.

Het resultaat is een prachtig verhaal, doordrenkt met humor en menselijkheid, dat je simpelweg niet mag missen.

Titel: Nora schrijft haar eigen verhaal
Auteur: Annabel Monaghan
Uitgever: AWBruna

Aantal pagina’s: 288

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.