Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Never Never – Colleen Hoover & Tarryn Fisher

Mooie Chemie tussen Charlie en Silas.  

De boeken van Colleen Hoover zijn altijd goed en vaak ook met een emotionele lading. Je hart gaat open en zakdoeken zijn een vereisten.

In deze roman leren we Charlie Wynwood en Silas Nash kennen. Zij zijn al vanaf hun jeugd beste vrienden en werden verliefd toen ze veertien waren. Maar vanaf vanochtend kunnen ze zich elkaar, hun vrienden en familie en de belangrijkste gebeurtenissen in hun leven niet meer herinneren. Door samen te werken moeten ze proberen op te lossen waarom dit hen overkomt en meer ontdekken over hun leven en wie ze voorheen waren.

Ik had geen idee wat ik kon verwachten toen ik in dit boek terechtkwam.

Deel één begon wat traag. Ik wist niet echt zeker wat er aan de hand was, ik probeerde samen met de personages te bedenken wat er aan de hand kon zijn. Het mysterie van hun geheugenverlies en het zien hoe ze langzaam stukjes informatie over hen samen en hun leven uitwerkten was interessant.

De personages zijn, zoals we wel kennen van Hoover, sympathiek en de chemie tussen Charlie en Silas is goed! Elk hoofdstuk wisselt tussen de beiden personages, wat volgens mij echt heeft geholpen om ze allebei goed te leren kennen.

Toch was ik na het dichtslaan van het boek wat gedesillusioneerd omdat er voor mij geen plotwending was, het mysterie nooit echt werd opgelost en het einde me alleen maar met meer vragen achterliet.  De liefde tussen Charlie en Silas vond ik dan wel weer heel mooi uitgewerkt in deze roman

Hoewel Colleen dus echt een topper blijft was dit een iets minder emotioneel werk van haar. Maar toch wel de moeite van het lezen waard.

Titel: Never Never
Auteur: Colleen Hoover & Tarryn Fisher
Uitgever: Zomerenkeuning
Aantal pagina’s: 352

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.