Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

MZZL Moeders Baby Blues – Marion van de Coolwijk

Kleine meisjes worden groot.

Hoewel ik al diverse boeken van Marion heb gelezen, had Ik nog nooit van de MZZL serie gehoord. Maar het verhaal over een drieling in de bloei van hun leven met relatie perikelen is altijd leuk.

De drieling Hanna, Tanja en Joan zijn geen meiden meer maar jongvolwassenen en druk bezig met relaties, kinderen krijgen en leuke dingen doen met elkaar. 

Tanja heeft een baby van een onbekende vader: ze kan zich niets meer herinneren van de avond stappen met een paar fans. Maar haar zussen hebben het vermoeden dat Tanja wel degelijk weet wie de vader is. Joan en Brent zijn toe aan de volgende stap en doen er alles aan om zwanger te worden. Hanna snapt de baby-fuzz niet. Ze is happy single en geniet volop van het leven en de mannen die ze tegenkomt.

Als zij met kerst samen komen om dit feest te vieren bij hun vader Parrot dan komt er een groot geheim aan het licht.

De hoofdstukken zijn kort en worden afwisselend verteld vanuit een van de zussen. Hierdoor leer je de zussen stuk voor stuk beter kennen. Elk staat anders in het leven maar zijn trouw aan elkaar.

Een leuk boek voor tussendoor. Het verhaal blijft een beetje voort kabbelen totdat er tijdens de gezellige kerstviering toch plotseling een groot geheim boven tafel komt. Dan wordt het interessant en wil je uiteindelijk toch weten hoe dit nu verder gaat met de meiden.  Dat niet alles opgelost wordt, betekent vast dat er nog meer verhalen over deze dames aankomen. 

Titel: MZZL Moeders baby blues
Auteur: Marion van de Coolwijk
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.