Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Moordcruise Lydia Albadoro

Drama op volle zee.   

Als Delilah Engelman een Award wint voor de beste erotische roman van het jaar wordt haar een cruise aangeboden waar de uitreiking zal plaatsvinden. Het lijkt er op dat zij een relaxte tijd tegemoet gaat met haar goede vriend Timothy. Maar al snel gaat het helemaal mis midden op zee. 

Het verhaal begint nog vrij rustig en kabbelt even voort, maar dan gaan er steeds meer zaken mis. Delia ontmoet haar jeugdliefde maar zodra zij een afspraak hebben gemaakt, lijkt hij van boord te zijn verdwenen. Ook andere personen die zij op het schip ontmoet lijken haar te waarschuwen. Hoe verder je in het boek komt hoe gruwelijker het verhaal wordt en uiteindelijk spat de spanning er vanaf. 

De moordcruise  is een mooi geconstrueerde thriller. Vanaf het begin denk je als lezer te weten welke kant de schrijver op gaat. Maar Albadoro houdt blijkbaar van wat verrassingen. Ze houdt je met onverwachte ontwikkelingen aan het boek gekluisterd. Tot aan de laatste hoofdstukken blijkt het toch weer anders te zitten dan gedacht.

De schrijfster heeft een vlotte pen en een aantrekkelijke schrijfstijl waardoor de personages levensecht zijn en je echt in de huid van Delia kruipt. Gaat zij deze cruise overleven?

Mocht je van een ware page turner houden dan is dit echt wel jou boek!

Titel: De moordcruise
Auteurs: Lydia Albadoro
Uitgever: Kabook publishing
Aantal pagina’s: 300

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.