Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Kerst Geluk🎄 Saskia Oudshoorn

Heerlijk kerstgevoel

Het boek Kerstgeluk begint met een heel stel terugblikken op eerdere verhalen over de verschillende hoofdpersonen die in dit boek voor zullen komen. Ik heb deze verhalen “nog” niet gelezen dus moest even heel goed bij de les blijven.

Maar dan start het echte verhaal zo’n zes weken voor de kerst als Jacob Nienhuis op het idee komt om een kerstmarkt te organiseren. Iedereen is enthousiast en neemt zijn taken op zich. Als klap op de vuurpijl komt François, de vriend van Kate’s zus, met zijn plan: hij wil Chloe tijdens die kerstmarkt met een groots gebaar ten huwelijk vragen. Wanneer hij de kostbare verlovingsring, een familie-erfstuk, komt laten zien terwijl er in de keuken hard gewerkt wordt, dreigt het allemaal in de soep te lopen. De ring raakt kwijt. Zal dit allemaal nog goed komen?

De hoofdstukken worden geschreven vanuit Chloe, Liv en Kate die ieder op hun eigen manier innemende dames zijn en waar je van gaat houden.

Je leest dit boek razendsnel uit en bent dan daarna ook helemaal in de kerst”mood”. Het is lekker genieten van het wel en wee van een leuke groep vrienden waar je zo bij zou willen horen. Saskia schrijft in een vlot tempo en dat maakt het lezen prettig. Als je het boek dan met een voldaan gevoel afsluit krijg je als kers op de taart ook nog een paar heerlijke recepten er bij.

Na het lezen van dit Feelgood kerstverhaal ben ik natuurlijk wel nieuwsgierig geworden naar alles wat er zich daarvoor heeft afgespeeld. Gauw op zoek dus naar de vorige delen: recept voor geluk, breekbaar geluk, grenzeloos geluk en eindeloos geluk.

Titel: Kerst geluk
Auteur: Saskia Oudshoorn
Uitgever: Kobo

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.