Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Het mistletoemotief – Chloe Liese

Steamy kerstnovelle

De inhoudsopgave begint al vrolijk met een echte kerst afspeellijst. Aan het begin van elk hoofdstuk wordt een liedje in een artiest genoemd als een mogelijke manier om emotionele binding met het verhaal te krijgen. En dat doe ik dan ook maar gelijk. Muziekje aan en lezen maar.

Jonathan Frost haat de feestdagen. Gabrielle Di Natale kan er geen genoeg van krijgen. Zij hebben maar twee dingen echt met elkaar gemeen: ze hebben een hekel aan elkaar en ze werken beiden in éen van de meest geliefde, onafhankelijke boekwinkels van de stad. Maar wanneer blijkt dat de boekwinkel financieel op instorten staat, worden ze opeens geconfronteerd met een nieuwe ongelukkige overeenkomst: dreigende werkloosheid. Beiden doen ze er alles aan om de verkoopcijfers te verhogen. Maar wie zal er winnen en wie heeft er na de kerst geen baan meer?

Het verhaal wordt vanuit Gabby verteld. Zij is een bijzondere vrouw en worstelt soms met zich zelf en met de gevoelens die zij langzaam voor Jonathan krijgt. Ook Jonathan komt steeds meer uit de verf.  Is hij wel zo irritant als Gabby hem afschildert of zit er onder die ruwe bolster toch een lieve jongen?

De schrijfster weet de spanning in het verhaal geleidelijk op te bouwen tot er uiteindelijk een steamy einde aan komt.

Titel: Het Mistletoemotief
Auteur: Chloe Liese
Uitgever: Kobo

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.