Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Ingepakt door Jou – Talia Hibbert

Helemaal in de kerstsfeer

De knappe acteur William Reid en de vrolijke en erg slimme Abbie Farrel kennen elkaar al jaren. Ze zijn goed bevriend maar meer ook niet. Elk jaar met kerst komt de hele familie bij elkaar en ook William, vriend van de familie, is daar altijd bij.

Maar deze kerst heeft Will serieuzere plannen. Hij beseft dat hij verliefd is op Abbie en kan dit niet langer onder stoelen of banken steken. Of Abbie ook op deze manier van Will houdt dat zul je moeten lezen in deze grappige novelle van Hibbert.

Deze echte kerst feelgood van een, voor mij nog vrij onbekende schrijfster, draait helemaal om gezelligheid, familie, kerst en natuurlijk de liefde.

Hoewel de personages heel goed worden uitgewerkt heb je niet echt een band en voel je er geen echte emoties bij. Het is een gezellige novelle voor een paar uurtjes met een warme chocomel op de bank.

Titel: Ingepakt door jou
Auteur: Talia Hibbert
Uitgever: Kobo

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.