Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, , ,

De engel van Sevilla – Marelle Boersma

De “vertrekthrillers” van Boersma zijn steeds een genot om te lezen en zo ook dit zomerse verhaal.

Sascha gaat werken in een prachtig resort in het zonnige Sevilla en wordt daar verliefd op haar baas. Dit mag natuurlijk niet bekend worden onder het andere personeel dus moet geheim blijven. Dat er nog veel meer geheimen bestaan in het resort daar kom je langzaam achter als er plotseling een bewoner overlijdt. Dit blijkt geen natuurlijke dood te zijn. De bewoners bundelen hun krachten en gaan op onderzoek uit. 

Boersma heeft een hele fijne, vlotte schrijfstijl met humor en ook spannende elementen. Je zit niet op het puntje van je stoel, maar hoe dichter de bewoners bij de waarheid komen hoe spannender het wordt.

Ik kon wel genieten van de bijzondere personages die neergezet werden als bewoners van het luxe resort. Je zit ze helemaal zitten aan een tafel vol heerlijke tapes in het zonnetje.

De hoofdstukken worden vanuit verschillende personages beschreven. Je hebt de hoofdstukken vanuit Sascha die geniet van het geven van zorg aan de bewoners en graag wil dat haar oma ook in het resort komt wonen. En je hebt bewoonster Maria die met haar medebewoonsters op onderzoek gaat. Ook is er Dario de zwerver die naar het resort komt om eten te stelen en ineens betrokken raakt bij het hele verhaal.

Al met al ook in de wintermaanden een heerlijke thriller die je lekker kunt lezen onder genot van een glaasje wijn en een schaal vol tapas.

 

Titel: De engel van Sevilla
Auteur: Marelle Boersma
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina’s: 300

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.