Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Ik kies voor jou – Annette van Zuijlekom – de Zeeuw.

Wat een heerlijk boek! Ja toch? Niettan?  

De knappe Jules werkt samen met haar familie in een populaire babywinkel in Rotterdam en ontwerpt daar babymeubeltjes. In de avonden gaat zij met haar drie vriendinnen  Manuela, Kelly en Vivian graag wat drinken in het Maascafe op de Kop van Zuid. Zij ontmoet daar de stoere Sean. Al gauw maken zij een afspraakje. Ondertussen is ook haar ex Lex weer terug in Rotterdam komen wonen. Hij is arts in het havenziekenhuis en is niet meer dat puisterige jongetje van toen. Hoewel zij gekozen heeft om verder te gaan met Sean blijft Lex ook aan haar trekken. Voor welke mooie kerel zal zij kiezen?

De schrijfstijl van Annette is heerlijk. Vooral de Rotterdamse zinnen zijn heel herkenbaar voor mij: 

“De rest moet je straks zelf maar effe regelen Gozert. Ga een keer een bakkie pleur met haar drinken of zo..”

Voor de mensen die niet uit Rotterdam komen zit er een verduidelijkende woordenlijst achter in het boek.

Het verhaal is een emotionele rollercoaster waarin je geniet van alle mooie karakters die uitgebreid beschreven worden. Je loopt met hen mee door Rotterdam. Je voelt Jules worstelen met haar geheimen en haar keuze die ze moet maken tussen Sean en Lex. 

Je zou graag deel uit willen maken van deze gezellige groep vrienden en deze fijne familie. 

“Ik kies voor jou” is een onderhoudend, hartverwarmend en grappig boek. Deze moet absoluut gelezen worden door iedere feelgood liefhebber. ( ook als je niet uit Rotterdam komt;-))

Titel: Ik kies voor jou
Auteur: Annette van Zuijlekom – de Zeeuw
Uitgever: Zara4books

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.