Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Het verkeerde meisje – Angelique Haak

Wat een gruwelijk goede thriller heeft Haak opnieuw weten te schrijven.
Alleen om de prachtig gele cover wil je het boek al hebben.

In dit verhaal gaat het om Amelie. Zij wordt op een ochtend van haar fiets getrokken door een enge man met masker op. Dan wordt zij opgesloten in een donkere kamer. Wat is hier aan de hand? Is zij ontvoerd omdat zij een rijke vader heeft? Of is het haar echtgenoot Vince die wraak neemt?

Het verkeerde meisje is opgebouwd uit drie delen en eindigend met een epiloog. Doordat de korte hoofdstukken zijn verteld vanuit verschillende personen zit de vaart er goed in. Door de verschillende perspectieven zit er goed diepgang in en blijft het tot het laatst toe spannend.

Door het verhaal heen staan er schuin geschreven teksten van een personage met daarin het jeugdverhaal van deze persoon. Deze zijn heel heftig.

Het boek is spannend en heeft diverse plotwendingen waardoor je steeds weer op het verkeerde been wordt gezet. In de epiloog komt alles bij elkaar en komt het verhaal eindelijk tot een geweldig einde.

Titel: Het verkeerde meisje
Auteur: Angelique Haak
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina’s: 320

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.