Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Haar nieuwe vriend – Michelle Frances

Kan zij haar vriend wel vertrouwen?  

Deze geweldige thriller kan ik iedereen aanraden. Ik heb hem met ingehouden adem in één ruk uitgelezen.

Dit boek vertelt het verhaal van Amy…

Na een val en een zware hersenschudding wordt ze wakker zonder herinneringen van de afgelopen zes maanden. Vlak na dit gebeuren gaat zij samen met haar moeder en een aantal vriendinnen naar een luxe chalet van haar tante in Val d’Isère. Daar zal zij haar verjaardag vieren. Zelfs haar vriend, de knappe Jack Stewart, die haar daar als verrassing zal opzoeken, is een volledig onbekende voor haar geworden.

Jack lijkt charmant en volledig toegewijd aan Amy, wat haar moeder en vriendinnen dolgelukkig maakt. Maar naarmate de tijd verstrijkt, groeit Amy’s onzekerheid. Kan ze Jack wel vertrouwen, of is deze prins op het witte paard te mooi om waar te zijn?

De schrijfster weet ontzettend knap een onderhuidse spanning op te bouwen. Het verhaal, dat verteld wordt vanuit Amy, wordt goed neergezet en langzaam komen de personages tot leven. Omdat Amy haar geheugen kwijt is, weet je als lezer ook niet hoe het zit en dit maakt je steeds nieuwsgieriger.

Richting het einde wordt dan eindelijk alles duidelijk en kan ik alleen maar zeggen dat het een ijzersterk verhaal is dat je zeker moet gaan lezen.

Titel: Haar nieuwe vriend
Auteur: Michelle Frances
Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s: 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.