Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Gestolen verleden – Leslie Anne Stevens

Sam Larssen mysterie (deel 3)   

Alleen voor de prachtige covers zou je de drie thrillers in deze serie van Sam Larssen al willen lezen.

In dit deel ontdekt privédetective Sam Larssen het lichaam van de kunstenares Helma de Vries-dos Santos in een flat in de Amsterdamse Van Galenbuurt. Ze blijkt te zijn vermoord en haar lichaam is op beestachtige wijze toegetakeld.  Maar er blijkt veel meer aan de hand. Sam wordt gevraagd om in het geheim het een en ander uit te zoeken. Zelfs zij partner Loes mag hij hierin niet betrekken.

Het derde deel begint spannend en je zit er dan ook gelijk in. Je kent ondertussen de personages ook goed en dat maakt het nog prettiger. Sam Larssen is een sympathieke man. Zullen we er in dit deel nog achterkomen hoe zijn relatie met Loes verder gaat?

Halverwege het boek werd ik wel wat ongedurig en werd het een beetje langdradig. Maar naar het einde toe kwam er weer schot in het verhaal en werd het goed afgerond.

Je kunt de delen los van elkaar lezen, maar het is het leukste om alle drie de delen achter elkaar te lezen omdat er een opbouw in de karakters zit en er soms teruggegrepen wordt naar een eerder verhaal.

Titel: Gestolen verleden
Auteur: Leslie Anne Stevens
Uitgever: kobo original

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.