Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

De kus – Santa Montefiore

Santa Montefiore is altijd goed.  

Op een dag krijgt Robert een brief tijdens zijn ontbijt waarin zijn “geheime” dochter contact met hem zoekt. Hij weet wel dat zij bestaat, maar heeft het altijd voor zijn vrouw en drie zoons verborgen weten te houden. Nu zoekt dochter Madison contact. Hij gaat er op in en een mooie ontmoeting volgt. Eigenlijk is Madison een ontzettende leuke jonge vrouw.

Robert moet zijn familie na al die jaren eindelijk de waarheid vertellen. Zullen ze in staat zijn hem te vergeven en Madison in hun harten te sluiten?

Als een ware kunstenaar schildert Santa Montefiore met woorden een heerlijk verhaal in haar novelle “de Kus”.  Haar beschrijvingen van de prachtige Toscaanse landschappen en de leuke personages zijn een feest op te lezen.

Het verhaal is vol emotie en liefde maar ook vergeving speelt een belangrijke rol. De schrijfstijl van Montefiore is zo meeslepend dat het voelt alsof je deel uitmaakt van het gezin. 

Deze novelle is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een ontroerend en hartverwarmend verhaal.

Titel: De kus
Auteur: Santa Montefiore
Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s: 128

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.