Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Geloof mij nooit – Loes den Hollander

Wederom een geweldige thriller van Loes!  

Dit ware familiedrama begint bij Jochem en Pattie. Zij liggen in een vechtscheiding en Pattie wil graag hun kind Kiki voor zich zelf houden. Jochem is wat vredelievender maar blijft wel vechten voor het geluk van zijn dochter.

Het huwelijk van zijn broer Ted met Fifi lijkt wel stabiel en harmonieus tot dat ook hier een kink in de kabel komt.

Door alle onrust in de familie en onverwachte gebeurtenissen lijkt niemand elkaar meer te kunnen vertrouwen.

Thriller koningin Loes heeft mij wederom weer versteld doen staan van haar schrijverstalent. Ook dit boek is weer ijzersterk en vol spanning.

Het verhaal wordt verteld en beleefd vanuit Jochem. Hij is een vriendelijke man die met iedereen het goede voor heeft. Hij wil alles doen voor zijn dochter Kiki en vertrouwt op de goedheid van zijn broer en ouders. Er zijn ook hoofdstukken waarin Jochem brieven schrijft aan zijn dochter om haar te laten weten dat hij van haar houdt en graag onderdeel wil blijven zijn van haar leven. 

Vanaf het begin is er een onderhuidse spanning waardoor je aan het boek gekluisterd zit. De schrijfstijl van Loes is vlot en duidelijk. De korte hoofdstukken en de spanning van het verhaal maken dat je steeds denkt: nog een hoofdstuk dan. Ook de karakters zijn fantastisch uitgewerkt. Niet iedereen van hen zou je graag in je familie willen hebben.

Deze ware psychologische thriller blijft tot het einde toe mysterieus en spannend en is weer bijzonder goed in elkaar gezet. Chapeau Loes. Ik geef het boek heel graag 5 sterren!

Titel: Geloof mij nooit
Auteurs: Loes den Hollander
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina’s: 300

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.