Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Een leven lang – Jerrad Hoff

Een prachtig meeslepend verhaal.

Wederom heeft Jerrad me diep weten te raken met deze prachtige roman. Het verhaal is een vervolg op het boek: “Een leven geleden”, maar zou ook los gelezen kunnen worden.

Brianna woont samen met haar man Jake en haar drie kinderen aan de oostkust van de VS. Het geluk lacht hen toe totdat zij op een dag in Parijs, waar zij zijn voor een prijsuitreiking, getroffen worden door een afgrijselijke aanslag. 

Brianna kan geen uitweg vinden en besluit een einde aan haar leven te maken, maar dan ontmoet zij de Hollywoodster Ethan Hunter. Zal zij het grote verdriet achter zich kunnen laten en een vriendschap kunnen sluiten met deze nieuwe man?

Opnieuw een intens verhaal wat prachtig en hartverwarmend is geschreven. Je wordt onder gedompeld in de emoties van de hoofdpersonen en je leeft intens met hen mee. De liefde spat van het papier, maar ook het grote verdriet en de radeloosheid is voelbaar en kruipt onder je huid. Ik heb ook met dit boek weer vele tranen gelaten.

Jerrad je hebt opnieuw met je bijzondere schrijfstijl een pareltje weten te schrijven. Chapeau!

Titel: Een leven lang
Auteur: Jerrad Hoff
Uitgever: JHB
Aantal pagina’s: 460

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.