Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Compleet van de wijs – Kristie Raaijmakers

Muzikaal feestje.

Met ‘Compleet van de wijs’ heeft Kristie een sterk debuut neergezet, wat een heerlijk boek. We volgen de Utrechtse Fleur die door het leven huppelt. Ze is vrijgezel, maar flirten gaat haar prima af. Ze is dol op zingen en ze geeft zich dan ook op voor Utrecht on Stage. Een groot muziek evenement. Ze wordt uitgekozen en mag daar optreden met de rockband Misty Figures. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar daar ontmoet zij ook de knappe zanger van de band: Jeff. Hij is onsympathiek, maar woest aantrekkelijk. Gelukkig is er echter ook nog de knappe drummer Johan waarmee ze meteen een klik heeft. 

Kristie heeft de personages goed weten uit te werken. Fleur is een gekke en leuke meid, maar soms kun je haar ook wel wat aandoen. Je kruipt ook in de huid van de mensen om Fleur heen.

Met name Johan vond ik een leuke personage. (laat daar nu straks deel twee over gaan)

Het boek eindigt met het grootse muziekevenement en dat is dan ook heel leuk en romantisch uitgewerkt. Ik had ook niet anders verwacht van een goeie feelgood.

Bij zo’n muzikaal verhaal hoort natuurlijk een playlist. Deze kun je vinden achterin het boek. Extra genieten dus om die te beluisteren terwijl je in het boek bezig bent.

Titel: Compleet van de wijs
Auteur: Kristie Raaijmakers
Uitgever: HarperCollinsHolland

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.