Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Durven Dromen- Sarah Simmelink

Alles kan veranderen.   

De novelle Durven Dromen gaat over Joy, een jonge vrouw die vastzit in een saaie baan en dagelijks de avonden doorbrengt met een wijntje en de datingshows op tv.  Dan zet een incident op haar werk alles op scherp en moet er wat veranderen.

Het verhaal is geschreven met een meeslepende stijl die de lezer direct in het verhaal trekt. De personages zijn goed ontwikkeld en de lezer kan zich gemakkelijk inleven in Joy’s situatie en haar verlangen naar verandering.

De auteur geeft een waardevolle boodschap door dat het belangrijk is om te blijven vechten voor wat je wilt en dat het nooit te laat is om je leven te veranderen.

Hoewel de novelle kort is, is het verhaal goed afgerond en laat het de lezer tevreden achter. Het is een inspirerend verhaal dat de lezer zal aanmoedigen om actie te ondernemen om hun eigen dromen na te streven. Heel fijn ook dat er in die dromen ook een hele knappe buurman voorbij komt.

Titel: Durven dromen
Auteur: Sarah Simmelink
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.