Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Duet met jou – Dani Atkins

Leg de zakdoeken maar klaar.

Bij het lezen van dit boek zijn er nogal wat zakdoekjes doorheen gegaan. Wat een prachtig maar ook ontroerend verhaal. 

Vroeger waren Ally en Charlotte bekenden van elkaar, maar door veel misverstanden is dat niet langer zo. 

Jaren later komen ze elkaar bij toeval tegen. Hun beiden mannen worden op de zelfde avond opgenomen in het ziekenhuis en vechten beiden voor hun leven.

Charlotte is getrouwd met David, Ally’s eerste en grootste liefde, en dat heeft Ally haar nooit kunnen vergeven. Ally zelf is tegenwoordig gelukkig getrouwd met Joe, en ze voeden samen hun zoon Jake op. Kunnen zij elkaar troosten in het ziekenhuis of is het daar te laat voor.

Het boek begint met de dramatische gebeurtenissen waardoor beide mannen op de IC van een ziekenhuis terecht komen. Daarna ontmoeten de vrouwen elkaar en wordt er steeds teruggeblikt naar vroegere periodes in hun leven.

Langzaam ontdek je hoe de vrouwen met elkaar en met hun mannen verweven zijn.

De schijfster heeft Charlotte en Ally, maar ook zoon Jake zo mooi en intens beschreven dat je de emoties en gevoelens van hen in je hart voelt. 

Hoewel het einde voor mij voorspelbaar was, heeft het verhaal een prachtige opbouw en wordt het op een bijzonder fijne manier beschreven. De tranen rolden over mijn wangen toen ik het einde las.  Een emotioneel pareltje die ik zeker iedereen aanraad.

Titel: Duet met jou
Auteur: Dani Atkins
Uitgever: Uitgeverij de Fontein
Aantal pagina’s 400

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.