Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

❤️Geen valentijn voor mij – Liz Ouwens

Eva gaat op een datingsapp.

Deze vrolijke valentijnsnovelle is een heerlijke tussendoor die je in een middag of avond uitleest. Even lekker genieten van de liefde.

Eva is een alleenstaande vrouw  van 45 jaar met een leuke en lieve zoon Jip. Buiten dat heeft ze twee leuke vrienden, een mooie bloemenzaak en het allemaal prima voor elkaar. Maar dat ene, die lieve man in haar leven, die mist zij nog. Dan komt haar vriend en collega Daniël met een voorstel: Eva gaat op een datingapp. Gaat het haar lukken om een leuke man aan de haak te slaan?

Gaandeweg leer je de hoofdpersonage Eva steeds beter kennen en ontdek je ook iets van haar verleden. Haar personage is goed uitgewerkt als vriendin, als moeder en als alleenstaande vrouw. Je kunt echt met haar meeleven als het ineens toch allemaal dreigt mis te gaan met de blinddates.

Liz heeft een leuke schrijfstijl en weet de setting van het verhaal gezellig te beschrijven. Je wandelt toch zo de heerlijk geurende bloemenzaak in. En ook de afspraken die Eva heeft met een aantal kandidaten worden humoristisch beschreven.

het verhaal volgt een mooi, iets wat voorspelbare feelgood opbouw maar wordt wel fijn afgerond. Zoals dat ook hoort bij een feelgood verhaal. 

Titel: Geen valentijn voor mij
Auteur: Liz Ouwens
Uitgever: De verhalenfabriek

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.