Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Dodelijk verlangen – Lysanne Hoksbergen

Een spannende mini thriller.  

In deze spannende novelle leren we een jonge vrouw kennen die met haar man en jonge kind wat in een sleur leeft. Ze mist de spanning en die wordt zomaar ineens aangewakkerd door een vader die zijn kindje naar de opvang brengt. De aantrekkelijke Johan ziet haar ook wel zitten en van het een komt het ander. De spanning tussen die twee loopt op. Maar I s dat wel zo verstandig met een vreselijke jaloerse vrouw in de buurt?

Ondanks dat het een novelle is, neemt de schrijfster de tijd om alles uitgebreid te beschrijven. De natuur, de karakters van de hoofdpersonages maar ook de gedachtes zijn goed onder woord gebracht. Hierdoor zit je snel in het verhaal en neemt Hoksbergen je mee in een angstig avontuur.

Dodelijk verlangen is een korte novelle van ruim 100 pagina’s die garant staat voor een paar uurtjes spanning en een goede plottwist. Een absolute aanrader voor lezers die weinig tijd hebben maar wel even willen genieten van een vlot geschreven mini thriller.

Titel: Dodelijk verlangen
Auteurs: Lysanne Hoksbergen
Uitgever: De Verhalenfabriek

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.