Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, , ,

De kluts kwijt – Vannessa Thuyns

de kluts kwijt

Je proeft de liefde in dit boek.

Wanneer de vader van Naomi langzaam dement wordt en haar ouders het huis uit gezet dreigen te worden, gaat zij in op het verzoek van haar ex-vriend Terence. Hij beheert het huis van Noami’s ouders en vraagt haar of zij wil helpen een goed artikel te schrijven over zijn restaurant zodat hij betere omzet kan maken en haar ouders in hun mooie boerderijtje kunnen blijven wonen. 

Naomi moet een artikel schrijven over de stugge chef-kok Jonas van Deurzen. Dit blijkt moeilijker dan gedacht want hij geeft zijn geheimen niet zomaar prijs.

Als zij dan samen naar Parijs gaan voor een congres deelt Jonas zijn levensverhaal. Maar Laat Naomi zich echt verleiden dit artikel te schrijven en te publiceren? 

De kluts kwijt is een prachtig feelgood verhaal met een diepere laag. Het is mooi hoe de schrijfster de liefde en de zorg van Naomi voor haar vader met Alzheimer beschrijft. Zij weet je met haar schrijfstijl in het hart te raken. Daarom vind ik de titel ook heel goed gekozen.

Ook van de stugge kok Jonas ga je echt houden.  En zijn liefde voor koken daar kan ik ook altijd wel van genieten.

Ik vond dit een prachtige eerste kennismaking met Thuyns en ga graag meer van haar lezen.

Titel: De kluts kwijt
Auteur: Vannessa Thuyns
Uitgever: VBK uitgevers

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.