Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

De Ex talk – Rachel Lynn Solomon

Het begint met een leugen.  

Shay Goldstein is producer van een oude radioshow, werkt al tien jaar op dezelfde plek: Seattle Public Radio Station en voelt zich best alleen na het plotselinge idee van haar moeder om te gaan trouwen met haar nieuwe vriend en de beslissing van haar beste vriendin om een ​​baan buiten de stad te nemen.

Dominic Yum is net afgestudeerd aan de masteropleiding journalistiek.

Zijn mooie glimlach, intimiderende lengte en betweterige, arrogante manieren irriteren Shay dagelijks.

Wanneer de studio op zoek is naar een gloednieuw concept om meer aandacht te trekken, komt Shay met een origineel idee, namelijk: het ‘Ex-Talk’-format: twee exen zullen relatieadvies geven door kritiek te uiten op hun eigen relatie uit het verleden.

Dominic vindt dit concept belachelijk en wil er niet aan mee werken. Ze maken ruzie tijdens de bijeenkomst, wat hun superieur op het idee brengt om twee van hen samen de show te laten hosten, omdat ze zich al gedragen als exen die elkaar niet kunnen uitstaan. Hoewel er weerstand is, is er ook geen echte keuze want anders kunnen ze hun baan verliezen. Het station moet een deel van zijn medewerkers laten gaan om te blijven bestaan.

Shay ziet deze baan als een kans voor de nagedachtenis van haar vader door haar eigen show te hosten in plaats van producer te zijn. Zij smeekt Dominic bijna om het samen zes maanden te proberen.

Zodra de show start, begint het aantal luisteraars toe te nemen! Hun fans groeien snel en willen dat ze hun relatie een nieuwe kans geven.

Er komt steeds meer chemie tussen hen, maar dat kan toch niet…

De karakters zijn zo oprecht en met een flinke dosis humor. De schrijfster heeft echt een leuk duo weten te creëren. Het relatiepodcastconcept is goed uitgewerkt met grappige, sexy, creatieve dialogen.

Houd je van vlotte feelgood met de perfecte balans tussen romantiek, drama en heel veel humor dan is dit jou boek.

Titel: De ex Talk
Auteur: Rachel Lynn Solomon
Uitgever: Lsamsterdam
Aantal pagina’s: 320

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.