Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, , ,

Bitch! – Sacha Voogd

Spannende novelle. 

Karlijn zwoegt lange dagen weg op het advocatenkantoor waar ze haar leven lijkt te leiden. Zij is daar in het geheim een affaire gestart met haar knappe collega Thomas en alles lijkt prima te gaan. Maar dan werpt een ernstig auto-ongeluk van Thomas een schaduw over hun verboden relatie. Tegelijk beginnen er ook bedreigingen aan het adres van Karlijn. Het wordt duidelijk dat iemand van haar relatie afweet en deze persoon schuwt niet om waarschuwingen te geven.

Deze spannende novelle wordt verteld vanuit twee invalshoeken. We worden meegesleept door de perspectieven van Karlijn die een affaire met Thomas heeft gehad en bedreigt wordt. En het verhaal van Amber de vrouw van Thomas die er langzaam achterkomt dat haar man een ander had terwijl zij dacht zo gelukkig te zijn met elkaar.

Hoewel het een kort verhaal is, worden de hoofdpersonages goed neergezet door Sacha en komen zij vrij snel tot leven. Je voelt de spanning en de vijandigheid van de dames en wil natuurlijk weten door wie Karlijn bedreigd wordt.

Het einde komt wel ineens plotseling, maar het bevat een onverwachte plottwist die goed bedacht is door de schrijfster.

Titel: Bitch!
Auteurs: Sacha Voogd
Uitgever: De Verhalenfabriek

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.