Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

,

Bad mother’s dagboeken – Suzy K. Quinn

Romantische feelgood comedy.  

De iets wat onhandige maar goud eerlijke Juliette leeft samen met haar vriend Nick en haar baby Daisy. Zij zorgt op een fantastische manier voor haar dochter, maar krijgt helaas geen enkele hulp van haar vriend. Juliette dacht een lang en gelukkig leven te krijgen, maar het liep helaas allemaal heel anders. Lukt het haar om alles weer op de rails te krijgen?

Dit vrolijke boek wordt in dagboekvorm geschreven vanuit het perspectief van Juliette. Zij beschrijft breed uit over haar dagelijkse leven. De missers, de teleurstellingen, maar ook haar doorzettingsvermogen om toch de marathon te gaan lopen worden uitgebreid verteld. 

De schrijfster heeft een zeer vlotte schrijfstijl en de personages worden op een grappige doch herkenbare manier omschreven. De vreselijke schoonmoeder, de foute vriend, de onzekere moeder, de volmaakte zus. Ze komen er allemaal in voor.

Ik heb echt genoten van dit dagboek verhaal waar je razendsnel door heen gaat. Leuk dat er nog een dagboek aan komt:  “Bad Mother’s Detox” waarin Julliette vast nog meer leuke anekdotes gaat beschrijven.

Titel: Bad mother’s dagboeken
Auteur: Suzy K. Quinn
Uitgever:  Mijnbestseller.nl
Aantal pagina’s: 400

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.