Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Alles wat ik wens – Lynn Austin

Kerst draait om meer dan cadeautjes onder de kerstboom.  

In Amerika wonen Eve en Audrey samen met hun zoontjes, die helemaal in de ban zijn van alle kerstcadeaus die ze graag zouden willen hebben. Voor Eve en Audrey is dit een pijnlijk zicht, omdat zij vinden dat Kerst niet alleen om cadeautjes moet draaien. Maar hoe brengen ze dit over op hun enthousiaste zoontjes?

Dit nostalgische kerstverhaal toont aan dat de meest waardevolle geschenken niet per se groot of verdiend hoeven te zijn. Het zijn juist de onverwachte verrassingen die de grootste impact hebben.

In dit verhaal weet Austin op prachtige wijze de boodschap over te brengen: geven brengt vaak meer vreugde dan ontvangen. Bovendien worden de belangrijkste thema’s, zoals vergeving, liefde, vriendschap en vrijgevigheid, goed uitgewerkt.

Terwijl je leest, komen de personages tot leven en zie je hoe zowel Eve als Audrey het zichzelf vaak moeilijker maken dan nodig is. Langzaam beginnen ze te realiseren dat ze zich open mogen stellen voor liefde in hun leven.

Hoewel “Alles wat ik wens” op zichzelf staand verhaal is, voegt het lezen van “Als ik jou was” nog meer diepgang toe. Het geeft extra inzicht in het verleden van deze twee vriendinnen.

De auteur heeft een sfeervol geheel gecreëerd met een mooie boodschap: Kerst draait om meer dan alleen cadeautjes onder de boom.

Titel: Alles wat ik wens
Auteur: Lynn Austin
Uitgever: Kokboekencentrum

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.