Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Roofdier – Toni Coppers

Een spannend verhaal in de wildernis van Lapland.

Dit intrigerende verhaal trekt je vanaf het begin mee in een wereld prachtige natuur maar ook een goede dosis spanning.

De reis begint met Tom, een jonge rugzaktoerist die midzomernacht viert met nieuwe vriendinnen op het betoverende ‘Grote Berenpad’ in Lapland. Maar wanneer de ochtend aanbreekt, verdwijnt Tom spoorloos. Niemand weet waar hij naar toe is en waarom zijn bagage en telefoon nog gewoon zijn achter gebleven.

De ouders van Tom vragen de privédetective Alex Berger om hulp. Hij vertrekt na enige aarzeling naar Lapland om dit raadsel op te lossen. Er blijkt hier echter veel meer aan de hand dan een verdwenen Tom.

De auteur neemt je mee op een meeslepende zoektocht naar de waarheid, geleid door privédetective Alex Berger. Zijn confrontatie met de uitgestrekte wildernis van Lapland voegt een unieke dimensie toe aan het verhaal. Je ziet de prachtige beschrijvingen van de natuur en de dieren helemaal voor je.

Terwijl het verhaal zich ontvouwt, word je geconfronteerd met onverwachte wendingen en verrassende ontdekkingen. Hoewel het tempo soms wat traag lijkt, weet de auteur alle losse eindjes op meesterlijke wijze aan elkaar te knopen, resulterend in een goed einde.

Dit boek, hoewel het het vierde deel is met Alex Berger in de hoofdrol, staat op zichzelf en kan gemakkelijk gelezen worden zonder voorkennis van eerdere delen. De personages zijn boeiend en goed ontwikkeld, waardoor je echt met ze meeleeft.

Al met al is deze thriller een aanrader voor liefhebbers van spannende verhalen die graag meegenomen worden op een betoverende reis door de wildernis van Lapland.

 

Titel: Roofdier
Auteur: Toni Coppers
Uitgever: Borgerhoff-Lamberigts
Aantal pagina’s: 336

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.