Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Nieuwe liefde in de kleine Theetuin – Anne west

Weer terug naar Texel.

In dit vierde en laatste deel van de serie word je opnieuw ondergedompeld in het heerlijke Texelse leven. Naast de zon, zee en duinen, geniet je ook van smakelijke taartjes en bijzondere liefdesverhalen.

In dit verhaal keert Rosa terug uit Amerika na een vreselijke gebeurtenis daar. Zij wil alles achter zich laten en op Texel tot rust komen. Al heel snel ontmoet zij de kunstenaar Joël. Het is een bijzondere man maar hij draagt een groot verdriet met zich mee. Is er genoeg liefde om het hart van Joël open te breken?In aanvulling op Rosa, maken we ook kennis met Kendra. Ze is een impulsieve jonge vrouw die aan de slag gaat in de theetuin. Binnen de kortste keren heeft ze het hele menu omgegooid en verschillende veganistische taartjes toegevoegd. Maar is dit wel zo verstandig? Ook probeert Kendra een band op te bouwen met haar zus Emma, maar helaas verloopt dit niet erg soepel. Het lijkt erop dat Kendra alles wat ze aanraakt, kapotmaakt.

Het is verfrissend om nieuwe personages te ontmoeten en oude bekenden terug te zien in dit heerlijke feelgood verhaal.

Het boek wordt verteld vanuit twee perspectieven. Rosa, die volledig van slag is door een gebeurtenis in Amerika en geen inspiratie meer heeft om als kunstenaar aan de slag te gaan, en Kendra, die haar best doet maar steeds verkeerde stappen zet waardoor haar leven in het honderd loopt.  In dit vlot geschreven verhaal weet Anne opnieuw verschillende personages tot leven te brengen en ze goed uit te werken. Je voelt met Rosa en Kendra mee omdat Anne de gevoelens van de dames treffend kan beschrijven.

Op Texel lijkt iedereen elkaar te kennen en dat is soms best lastig. Maar uiteindelijk is er ook veel liefde en zorgen mensen voor elkaar.

Na het lezen van deze serie wil je gelijk op de boot richting Texel om daar nog eens in het echt te genieten van de warme sfeer en heerlijke taart.

Titel: Nieuwe liefde in de kleine theetuin
Auteur: Anne West
Uitgever: Zomerenkeuning
Aantal pagina’s: 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.