Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, ,

Het spontane liefdescontract – Courtney Walsh

Kan een nep-relatie onverwachte liefde worden?

Dit verhaal neemt je mee in het leven van Poppy Hart, eigenaresse van een restaurant dat helaas niet erg goed loopt. Op een ochtend, wanneer ze koffie haalt, loopt ze toevallig de beroemde hockeyspeler Dallas tegen het lijf. Omdat ze zich in een netelige positie bevindt, doet ze alsof Dallas haar vriendje is… en hij speelt nog mee ook!

Na een betere kennismaking bedenkt de oma van Dallas dat het een prima idee zou zijn om een “nep-relatie” aan te gaan. Poppy kan wel wat meer klanten gebruiken in haar restaurant en Dallas moet zo snel mogelijk van zijn “bad boy” imago afkomen. Dit lijkt toch een fantastisch plan?

De schrijfstijl van Walsh is meeslepend en magisch; je voelt de liefde en verwarring tot in je tenen. Je geniet van de successen die Poppy behaalt door bevriend te zijn met Dallas. Haar restaurant wordt steeds meer een trekpleister in het gezellige dorp. Ook de onbekende wereld van hockey wordt op een ontzettend leuke en vlotte manier beschreven.

De omringende karakters zijn op een prettige manier uitgewerkt. De oma van Dallas, die een vooruitziende blik blijkt te hebben en altijd dwarsligt als het om ondersteuning gaat. De betrokken zussen van Poppy, die haar regelmatig van wijze raad voorzien. Iedereen is even prettig in deze meer dan fijne feelgoodroman waar je ontzettend blij van wordt tijdens het lezen.

Dit boek is zeker een van mijn zomertoppers. Het zit vol met liefde, maar bevat soms ook tranen van ontroering. Een absolute aanrader voor iedereen die van hartverwarmende verhalen houdt!

Titel: Het spontane liefdescontract
Auteur: Courtney Walsh
Uitgever: Kokboekencentrum

 

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.