Romans, Thrillers

Feelgood, Young Adult

, , ,

Dwaalspoor – Ellen de Vriend

Dat een nieuwe stap in je leven zo heftig kan uitpakken dat kunnen we lezen in de nieuwste thriller van Ellen de Vriend.

Als de hoofdpersoon Fiona besluit om haar thuisbasis in de provincie Zeeland te verruilen voor een mooie baan als assistent-manager op een leuke camping in Frankrijk lijkt er daar toch iets niet pluis te zijn. Al heel gauw komt zij er achter dat de vorige manager onder vreemde omstandigheden verdwenen is. Als zij op onderzoek uit wil gaan, wordt zij gewaarschuwd dit niet te doen. De medewerkers van de camping lijken zo vriendelijk maar zijn zij dit ook?

Het verhaal wordt in de ik-vorm door Fiona verteld. Hierdoor ervaar je ook heel goed haar angsten en bedenkingen en zit je op het puntje van je stoel. Af en toe is er ook een schuin geschreven hoofdstuk waarin je vooruit springt en Fiona in de cel zit. 

Door de korte en vlot geschreven hoofdstukken ga je snel door het verhaal heen en kun je het boek gewoon niet wegleggen. Je wilt bijna bladzijde overslaan om te te weten hoe het verder gaat. Pas in de allerlaatste hoofdstukken vallen de puzzelstukjes in elkaar en komt het boek tot een mooi einde.

Met dank aan @xanderuitgevers voor dit recensie exemplaar!

Titel: Dwaalspoor
Auteur: Ellen de Vriend
Uitgever: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 256

gerelateerde recensies

Nathie leest

door nathalie van der heide

Op deze Nederlandse boekenblog vind je al mijn boekrecensies terug. Voornamelijk romans, thrillers, feelgood en young adult. Af en toe maak ik een uitstapje naar iets anders. Je kunt me volgen op Instagram, FaceBook, GoodReads, TikTok en Hebban via de links hierboven.